کاربرد ام دی اف mdf چیست؟

از مهمترین صنایع هر کشور صنعت ساختمان است. تولید محصولات اولیه برای ساختمان و عمران در ابعاد گسترده ای در گردش اقتصاد و تولید ناخالص ملی تاثیرگذار است. ام دی اف نیز از محصولات پیوسته با صنعت ساختمان است.

گاهی تصور بر این است که چوب و ام دی اف تنها برای ساخت وسایل درون خانه کاربرد دارند. در صورتی که در معماری برخی کشورها چوب اصلی ترین محصول ساخت اسکلت و ساختمان است. در کشور ما نیز گاهی از تخته ها برای بخش هایی در ساختمان سازی استفاده میشود ولی اصل کاربرد ام دی اف پس از مرحله ی نازک کاری مورد توجه قرار میگیرد.

جدا از صنعت ساختمان امروزه گاهی برای بسته بندی از ام دی اف نیز استفاده میشود. در مواردی برای تولید اسباب بازی نیز از ام دی اف استفاده میشود. در نوشت افزار و بخش های آموزشی نیز از ام دی اف استفاده میشود. همچنین ام دی اف برای کارهای هنری و ده ها تولید دیگر کاربرد دارد.

از دریچه ی فروش ام دی اف، بیشترین کاربرد در میان ساختمان سازان، کابینت سازان ودکوراتورها است. برای انواع طبقه بندی درون خانه ها، دفتر های اداری، انبارها، کارگاه ها و کارخانه ها، مراکز آموزشی و… بهترین کالا ام دی اف است. چرا که هم اندازه ی آن استاندارد است هم برش و ساختاربندی و طراحی با آن آسان است. قیمت پایینی دارد. مقاومت مناسبی دارد و از همه مهمتر اینکه ام دی اف طرح چوب، سنگ و فلز، بتن و بسیاری طرح های دیگر را دارد. به این ترتیب برای فضاسازی و پارتیشن بندی نیز جزو مواد اصلی است.

برای همین ویژگی های گفته شده ام دی اف از مهمترین مواد اولیه ای است که دکوراتورها آن را بسیار مورد توجه قرار میدهند. برای طراحی بزرگترین تالارهای مدرن از این محصول کم وزن به سادگی می توان استفاده کرد. برای دکورکردن یک فروشگاه کوچک با مدرن ترین و حتی کلاسیک ترین طرح ها ما ام دی اف با طرح های جدید را پیشنهاد میدهیم. حتی برای حجم سازی و قرفه سازی نمایشگاهی، ام دی اف خام و سپس رنگ آمیزی آن و آمیختن آن با فلکس جدیدترین طرح ها را به مرحله اجرا در می آورد.

علاوه بر آنچه گفته شد ام دی اف بصورت پروفیل، روکش شده با پی وی سی نیز جلوه های زیبایی برای دکورهای داخلی ایجاد میکند به گونه ای که گاهی جایگزین کلاسیک ترین و ظریفترین گچ بری ها شده است.

اچ دی اف (نمونه ی چگالی بالای ام دی اف) برای کف پوش ساختمان با توجه به داشتن حس چوب و مقاومتی نزدیک به سرامیک، به صورت لمینت (اصطلاحا پارکت لمینت) مورد استفاده قرار میگیرد.

اما از مهمترین کاربردها که عموما خریداران خانگی ام دی اف، آن را به یاد دارند کابینت ام دی اف است. امروزه با استفاده از فن آوری های صنعتی مانند cnc و ممبران و آمیختن طرح ها و محصولات گونانگون همچون شیشه ها، لوازم برقی مانند هود های مدرن، سینک کرین و صفحه ی کرین (سنگ مصنوعی) کابینت ام دی اف همه ی انواع کابینت را کنار زده و عملا تنها محصول تولید کابینت شده است. در دایره ی مصرف خانگی ام دی اف، انواع کمد ام دی اف، مبلمان و بسیاری دیگر از اسباب ریز و درشت خانه ها امروزه از این کالا ساخته شده است.

ادمین
آوریل 8, 2021